Over ons en het bed en breakfast


Hartelijk welkom,

Wij zijn de familie Swagemakers en wonen al meer dan 20 jaar echt op de Brabantse Wal, een strook duin tussen de provincie Zeeland en Brabant dat zich strekt van Antwerpen tot aan Willemstad. Ons huis ligt 12 meter hoger dan de polder waar we over uit kijken. Bijna iedere avond genieten wij van de prachtigste zonsondergangen. Wij willen dit graag delen met onze gasten.

Op dit moment zijn wij in de afrondende fase van de verbouwing en kunen onze gasten in April 2014 verwelkomen in onze sfeervolle bed en breakfast op de Brabantse Wal.

Onze bed en breakfast heeft 2 mooie ruime kamers (18m² en 20m²) welke beiden beschikken over een eigen badkamer. Uiteraard kunt u de ruimte van het bed en breakfast betreden via een eigen entree. Verder is er een gezamelijke woonkamer met koelkast en heeft het bed en breakfast een eigen groot terras met een fantastisch uitzicht. In de zomer kunnen wij op dit terras een zwembad plaatsen en is er een BBQ beschikbaar welke in combinatie met een van onze BBQ pakketten neergezet kan worden. Wilt u even lekker ontspannen in onze grote sauna dan is dit mogelijk tegen een kleine vergoeding. Daarnaast is er uiteraard ook (WIFI) internet beschikbaar in het bed en breakfast!

Vanuit ons bed en breakfast op de Brabantse Wal bent u binnen 10 minuten midden in het centrum van Bergen op Zoom (grote Markt). Ons bed en breakfast is geschikt voor vele doelgroepen. In de directe omgeving vindt u vele motor-, fiets-, en wandelroutes. In de gezamelijk woonkamer vindt u voldoende mooie routes op kaart welke u mee kan nemen.

Wij hopen u graag eens te ontmoeten in onze bed en breakfast op de brabantse wal.

Met vriendelijke groet,

Fam. Swagemakers


Bed-en-Breakfast.nl