Culinaire Arrangementen

Asperge tijd

Als het weer het toelaat, kunt U op ons terras genieten van een heerlijke asperge maaltijd. Dit witte goud groeit tot aan onze voortuin en asperges van de Brabantse Wal worden gezien als de beste van Nederland.

Het aspergeseizoen is betrekkelijk kort, ongeveer twee maanden. De eerste asperges steken in de lente de kop op (naargelang de temperaturen in februari of begin maart). Traditioneel wordt er geoogst vanaf de tweede donderdag van april tot 24 juni (St. Jan). Hierna wordt de plant met rust gelaten om deze de tijd te geven om te groeien, zodat er nieuwe energie wordt opgedaan voor het volgende jaar. De(zonne-)energie wordt opgenomen door het bovengrondse groene aspergeloof en opgeslagen in de wortels.

Asperges, ham, scharreleitje, Thoolse aardappeltjes en boter. Samen met ons weidse uitzicht, alles wat U nodig heeft om te genieten. Geen zorg, wij ruimen alles weer op! Daarna volgt een ijsje.

€25,- per persoon


Sunset BBQ of Gourmet

Zelf lekker bezig zijn en van de zonsondergang genieten? Wij zetten alles voor U klaar. Stokbrood, vlees, vis, sausjes, flesje wijn of bier.
Na afloop lekker blijven zitten en genieten. Wij ruimen alles voor U op. Speciale wensen? In overleg kunnen wij alles samenstellen. Dat is pas genieten!!!

€25,- per persoon

B&B Op de Brabantsewal    Kannewielseweg 16B    4661 RR    Halsteren    Bergen op Zoom    T. +31 164687617    M. +31 620255902    E. info@opdebrabantsewal.nl